Kutató-fejlesztő részlegünk a régi és kissé unalmas mézes dió újraélesztését vette célba, amelynek eredményeképp megszületett a fahéjas mézes pirított dió, amolyan mézesdió 2.0. Az új mézes diós kombináció már megfelel a kor követelményeinek, így büszkén mutatjuk be nektek a végterméket, és titkos receptjét, reméljük elnyeri tetszésetek.
Végy egy adag dióbelet, fele annyi barna cukrot, negyed annyi mézet, és két kanál napraforgó olajat. A cukrot, mézet, és olajat olvaszd fel, készíts belőle karamellizált cukrot. Ebbe a masszába keverd bele a fahéjat, és a dióbelet, majd terítsd szét egy tepsiben, és 190 C fokon pirítsd 7-8 percig. A végeredményt hagyd kihülni, majd tördeld darabokra.
Aki nem szeret diót pucolni, mégsem akar lemondani erről a finomságról, ne essen kétségbe! A fahéjas mézes pirított dió megvásárolható zacskós kiszerelésben, vagy akácmézzel keverve honlapunkon. Rendelésnél csapj hozzá, egy csomaggal!